Bli testpilot på MyMoment!

Categories: Maj
Comments: 2 Comments
Published on: May 31, 2012

Ett superbra tips till er som vill testa MyMoment som är en ny drickyogurt med aktiv bakteriekultur från Lindahls mejeri. Gå in HÄR och fyll i ansökan. Du kommer att få välja mellan smakerna vanilj, jordgubb eller blåbär. Du kommer att få betygsätta produkten och dela dina tankar om den. Jag skulle aldrig tacka nej till en god drickyogurt som dessutom är bra för magen.

Bloggar etiketter: , , ,

2 Comments - Leave a comment
 1. Maria says:

  Hej Karolin!
  Duktig du är som gör så goda maträtter och bakelser, alltid lika kul att läsa andras recept och se hur de gör :) Undrar om du har ett bra recept på aish-el-sarayeh, du vet den libanesiska efterrätten som man gör med pistache eller valnöt, astha, torrostad bröd och ‘atr? Den är såå god! :)
  Fortsätt lägga upp recept, du är så noggrann och duktig (till skillnad från många andra bloggare, hehe ;p)

  PS. Krångligt det var att lämna kommentar… :P

  • Karolin says:

   Hej Maria! Tack så mycket! Dina ord värmer verkligen. Ja, jag har ett recept på den. Jag lägger upp den på tisdag håll utkik :) Jag förstår att det är krångligt från början men hoppas du vänjer dig

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current day month ye@r *